Prima intalnire de instruire a voluntarilor INTC 2018 - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2018 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Prima întâlnire de instruire a voluntarilor INTC 2018

[2017-11-13]
În pregătire pentru INTC 2018
13.11.2017, Satu Mare (Catholica) - Primul grup de voluntari pentru Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic (INTC) s-a întrunit la Satu Mare sâmbătă, 11 noiembrie 2017, pentru instruire și team-building. Amintim că anul viitor, între 25-29 iulie, Satu Mare va organiza și găzdui Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic, eveniment de anvergură națională. Biroul pentru Pastorația Tinerilor, din Episcopia Romano-Catolică de Satu Mare, a început pregătirile de mai multe luni, și de mai multe ori s-a adresat și tinerilor care sunt dornici să facă voluntariat în cadrul evenimentului. Pe data de 11 noiembrie au ținut prima instruire, punând accentul pe însuflețirea lor, pe formarea primului grup de voluntari, citim pe INTC.ro.
De aceea au avut-o ca invitat pe Simona Pop, campioană olimpică la spadă, care a mai participat la evenimentele Episcopiei, dând mărturie tinerilor despre credința ei vie. Tinerii o cunosc de altfel deja bine, iar acum au rugat-o să le povestească despre experiențele ei de a lucra în echip㠖 căci a câștigat medalia de aur cu echipa României la Rio, în 2016. Simona și-a împărtășit experiențele cu mare drag. A povestit despre spiritul de echipă și a dat sfaturi despre cum trebuie să privească tinerii echipa: să își găsească rolul lor în mod individual și să își regleze pulsul după inima grupului de care aparțin. În cele mai multe cazuri pe colegii de echipă nu îi alegem noi, dar cu deschidere sufletească se poate lucra bine cu oricine.
La evenimentul de sâmbătă, participanții au primit și multe informații despre întâlnirea de anul viitor, respectiv au și adresat întrebări despre organizare reprezentanților Biroului pentru Pastorația Tinerilor din cadrul Episcopiei Romano-Catolice de Satu Mare. La sfârșitul întâlnirii s-au rugat împreună pentru succesul întâlnirii naționale, pentru har, iar apoi au luat prânzul împreună.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 145, Ultimul acces: 2018-09-25 04:08:04