Emisiunea „Pasii Pelerinului”, premiata in cadrul Galei Jurnalistilor si Scriitorilor de Turism din Romania - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Emisiunea „Pașii Pelerinului”, premiată în cadrul Galei Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România

[2020-01-18]
de Mihail Mere-Albe

Emisiunea „Pașii Pelerinului” realizată de Andreea Monea la Trinitas TV a fost premiată joi în cadrul Galei Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România.
Producția marca Trinitas TV a primit premiul intitulat „Rug nestins”. La ediția din acest an au fost acordate 34 de distincții.
„Pașii Pelerinului” aduce de trei ani în fața telespectatorilor un itinerariu vizual spre „frumusețea spirituală a lăcașurilor de cult, liniștea rugăciunilor rostite în mănăstirile ortodoxe, potecile care poartă spre acele locuri ce deschid porțile sufletului”.
În cadrul fiecărei ediții sunt prezentate comorile spirituale ale Ortodoxiei din România, dar și din țări precum Grecia, Cipru, Macedonia, Turcia sau Serbia.
Emisiunea poate fi urmărită în fiecare duminică de la ora 18:45, în reluare luni de la ora 14:00 dar și online pe site-ul Televiziunii Trinitas TV.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1120, Ultimul acces: 2024-04-13 02:04:38