Accident in judetul Bacau - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Accident in judetul Bacau

[2006-01-13]
(Nicolae Alexandru / AARC Moldova)
Starea fratelui Pirvan Stefan, pastor in Conferinta Moldova in varsta de 58 ani, grav accidentat luni 9 ianuarie 2006 nu s-a imbunatatit din momentul acidentului. Datorita starii lui medicale grave nu a putut fi transportat la un spital mai bun si este si in prezent la Spitalul Municipal Bacau. Marti seara a fost necesara o interventie neuro-chirurgicala pentru indepartarea unui hematom, partea dreapta a craniului fiind afectata pe o portiune de 10 cm. In prezent fratele este complet paralizat pe intreaga parte dreapta a corpului si nu raspunde nici unei reactii comunicative. Diagnosticul dat de medici face referire la imposibilitatea de recuperare a cunostintei.

Cu toate acestea, creierul creat de Dumnezeu este o mare minune si suntem convinsi ca prin rugaciune El poate sa dea un raspuns nevoii de viata fratelui nostru Stefan si in acelasi timp un raspuns si o mangaiere familiei atat de afectate. Va rugam ca toti cei care doresc sa fie alaturi de cel care a slujit cu toata inima pe ogorul atat de incercat al Evangheliei vesnice, sa se roage cu credinta pentru vindecarea fratelui Stefan.

Sursa: www.InterCer.ro


Contor Accesări: 1679, Ultimul acces: 2024-04-25 05:08:20