Printul Albert al II-lea cu sotia, primiti de Papa - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Prințul Albert al II-lea cu soția, primiți de Papa

[2013-01-16]
Sâmbătă dimineața, 12 ianuarie 2013, Papa Benedict al XVI-lea i-a primit în audiență pe prințul Albert al II-lea de Monaco, alături de soția sa, prințesa Charlene, precum și pe membrii anturajului lor. La scurt timp după aceasta, prințul Albert s-a întâlnit cu secretarul de stat al Vaticanului, Cardinalul Tarcisio Bertone, și cu secretarul pentru relațiile cu statele, Arhiepiscopul Dominique Mamberti.
Într-un comunicat dat de Sfântul Scaun se spune că discuțiile din cadrul întâlnirii au subliniat relațiile cordiale ce există între Sfântul Scaun și Principatul de Monaco. Printre temele discutate, Cardinalul Bertone și prințul de Monaco au evidențiat "contribuția semnificativă a Bisericii Catolice la viața socială din principat și (au vorbit despre) interese internaționale, precum dezvoltarea integrală a popoarelor și apărarea resurselor naturale și a mediului".

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1399, Ultimul acces: 2024-04-26 08:10:52