Sustine si tu campania de Craciun „In bratele mamei”! demarata in Mitropolia Basarabiei - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Susține și tu campania de Crăciun „În brațele mamei”! demarată în Mitropolia Basarabiei

[2018-12-03]
de Gheorghe Anghel

Misiunea Social㠄Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei a lansat campania de Crăciun „În brațele mamei”.
Desfășurată pentru al optulea an consecutiv, campania este o ocazie „să ne unim eforturile pentru a-i oferi fiecărui copil șansa de a crește alături de mamă”, anunță organizatorii.
Beneficiari
Beneficiarii campaniei sunt mamele orfane, minore și din alte categorii de risc susținute în programul „În brațele mamei”.
„În această campanie, fiecare dintre noi își poate organiza propriul scenariu de fapte bune: cu membrii familiei sau alături de colegii de muncă”, a declarat pentru Agenția de știri Basilica Igor Belei, directorul Misiunii Sociale „Diaconia”.
Cum donez?
În cadrul campaniei, atât în Moldova, cât și în diaspora, vor fi organizate o serie de acțiuni pentru colectarea de fonduri sau bunuri necesare.
Susținătorii campaniei vor avea ocazia să cunoască poveștile de viață impresionante ale unor mame, care actualmente sunt ajutate să depășească situația de criză, precum și istorii de succes.
Diaconia îndeamnă doritorii de a sprijini această cauză prin inițiative proprii să se alăture campaniei.
„Donează prin edonații sau printr-un SMS la numărul scurt 9004 sau apel 0 9000 9004 (Moldtelecom și Unite) suma unei donații 25 lei”, îndeamnă organizatorii.
Mai multe informații despre campanie pe site-ul oficial al Misiunii Diaconia.
Rezultatele campaniei precedente
Până în prezent, în programul „În brațele mamei” au beneficiat de asistență 107 cupluri mamă-copil aflate în situație de criză.
În acest an, 17 mame au primit asistență rezidențială și altele 10 în comunitate.
Pentru fiecare caz echipa asigură soluționarea completă: de la prevenirea abandonului, până la reintegrarea în comunitate.
Grație implicării voluntarilor, donatorilor și partenerilor campaniei, în ediția 2017 a campaniei de Crăciun au fost adunați peste 150 de mii de lei, ceea ce înseamnă cca o 100 de zile de siguranță pentru 10 cupluri mamă-copil în Centrul Maternal.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 151, Ultimul acces: 2019-05-24 05:02:44