Episcopul vicar Ieronim Sinaitul: „Sa nu renuntam atunci cand pacatul ne invinge” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Episcopul vicar Ieronim Sinaitul: „Să nu renunțăm atunci când păcatul ne învinge”

[2019-02-10]
de Iulian Dumitrașcu

Preasfințitul Părinte Ieronim Sinaitul a îndemnat duminică în Catedrala Patriarhală la stăruință pentru a progresa în viața duhovnicească.
„Să fim stăruitori în rugăciune, să nu renunțăm atunci când păcatul ne învinge, să nu renunțăm atunci vedem că această cale a mântuirii este presărată cu multe greutăți și să ne punem încrederea în Dumnezeu”, a spus Episcopul vicar patriarhal în contextul citirii duminica aceasta a Evangheliei Femeii Cananeence.
În acest sens, ierarhul a precizat în timpul Sfintei Liturghii c㠄dacă nu ne vom speria de aceste piedici pe care le avem în drumul nostru către credință, către lumina lui Dumnezeu, către bine, către faptele frumoase ale dragostei creștine nu ne vom împiedica și ne va ajuta Dumnezeu”.
Crezi că este prea devreme să te gândești la Postul Mare?
Insistând pe această temă a stăruinței, Părintele Episcop a subliniat că Iisus Hristos se minunează de stăruința acestei femei care ar fi putut fi descurajată de atitudinea Mântuitorului de la începutul întâlnirii.
„Stăruința Femeii Cananeence dovedește o credință cu totul aparte în Mântuitorul nostru Iisus Hristos”, a explicat Preasfințitul Părinte Ieronim Sinaitul.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 153, Ultimul acces: 2019-08-21 18:58:44