Pr. Razvan Ionescu va conferentia despre „miza postirii” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2019 BISERICI.org

Noutăți în... e-mail!

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Pr. Răzvan Ionescu va conferenția despre „miza postirii”

[2019-03-14]
de Gheorghe Anghel

„Miza postirii. Provocări contemporane” este tema conferinței pe care pr. Răzvan Ionescu o va susține luni, 18 martie 2019, la Biserica „Sfântul Nicolae dintr-o zi”.
Evenimentul va începe de la ora 19:00 în lăcașul de cult aflat pe Str. Academiei, nr. 22
Părintele Răzvan Andrei Ionescu
Părintele Răzvan Andrei Ionescu este paroh al comunității ortodoxe române „Sfintele Parascheva și Genoveva” (biserica Saint Sulpice), Paris, și consilier permanent în Mitropolia Ortodoxă Română pentru Europa Occidentală și Meridională (Departament „teologie și știință”).
Coordonează direcția „Teologie ortodoxă și științ㔠din cadrul Centrului Ortodox de Studii și Cercetare Dumitru Stăniloae (teologie, spiritualitate, cultură) CDS din Paris.
Este licențiat și deține un master în domeniul teologiei ortodoxe (București, Paris).
Doctorand în teologie ortodoxă, cu o teză privind relația între teologia ortodoxă și științe (Institutul de teologie ortodox㠄Saint Serge”, Paris).
Este inginer în electronică industrială (București) și deține un master în inginerie medicală (București).
Este doctor în inginerie biomedicală (teză în cotutelă între Université de Technologie de CompiĂšgne, Franța și Universitatea „Politehnica” București – 2002).

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 99, Ultimul acces: 2019-06-15 08:03:50