Arhiepiscopia Aradului organizeaza un concert caritabil „Din dragoste pentru copii” - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Arhiepiscopia Aradului organizează un concert caritabil „Din dragoste pentru copii”

[2020-01-17]
de Iulian Dumitrașcu

Arhiepiscopia Aradului împreună cu Fundația „Filantropia” (în parteneriat cu Consiliul Județean și Primăria Municipiului Arad) organizează Concertul caritabil „Din dragoste pentru copii”.
Evenimentul va avea loc în 22 ianuarie, de la ora 18:30, la Palatul Cultural din Arad și are ca scop contribuirea la reabilitarea Secției Pediatrie II a Spitalului Județean din Arad, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Aradului.
Concertul caritabil este organizat în contextul „Anului omagial al pastorației părinților și copiilor” și „Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români” – 2020 în Patriarhia Română, dar și cu prilejul aniversării Zilei Unirii Principatelor Române (24 ianuarie 1859).
Programul cuprinde piese muzicale bisericești și patriotice interpretate de Corul de copii „Românașii” (Dirijor Marius Lăscoiu), Corul de copii „Bobocul” al Liceului de Arte „Sabin Drăgoi” (Dirijor Corina Teuca), Corul „Sfântul Ioan Damaschin” (Dirijor Pr. Gabriel Streulea), Orchestra „Rapsodia Arad” (Coordonator Maestru Vasile Rus), precum și de invitații Preot Marius Ciprian Pop, Petrică Pașca (taragot) și Cristian Duță (vioară).
Intrarea este liberă!

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 312, Ultimul acces: 2020-09-18 08:15:51