Spitalul municipal din Barlad a primit 5000 euro din partea Episcopiei Husilor - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Spitalul municipal din Bârlad a primit 5000 euro din partea Episcopiei Hușilor

[2020-03-29]
de Gheorghe Anghel

Episcopia Hușilor, prin Asociația „Filantropia Ortodox㔠Huși, a donat Spitalului Municipal „Elena Beldiman” din Bârlad suma de 5.000 de euro pentru achiziționarea de echipamente de protecție.
Suma a fost oferită, cu sprijinul mai multor binefăcători, în condițiile în care această unitate spitalicească va prelua cazurile persoanelor infectate cu noul coronavirus.
Acțiunea vine în continuarea efortului Episcopiei Hușilor de a fi alături de principalele spitale din județ în lupta cu pandemia de Covid-19.
„Să îi avem în dragostea inimii noastre pe medicii, rezidenții, asistenții medicali, care lucrează în condiții de presiune, surmenaj, oboseală psihică și mai ales cu resurse materiale specifice sensibil diminuate”, a declarat Episcopul Ignatie al Hușilor.
„Efortul lor, fără nicio rezervă, merită, cu asupra de măsură, rugăciunea, recunoștința și mulțumirea noastră. Ei săvârșesc, prin priceperea, experiența și dăruirea lor, cea mai autentică liturghie pe altarul suferințelor, ezitărilor, bolii și nesiguranței aproapelui nostru” , a spus părintele Episcop.
În urmă cu o săptămână, eparhia a donat 20.000 euro Spitalului Județean de Urgență din Vaslui pentru achiziționarea unui aparat pentru depistarea Covid-19.
De asemenea, Episcopul Ignatie a pus la dispoziția Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui o ambulanță oferită episcopiei de Crucea Roșie Bavareză.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 565, Ultimul acces: 2024-04-16 11:51:38