Anunturi din Dieceza de Oradea - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Anunțuri din Dieceza de Oradea

[2020-10-06]
Dieceza de Oradea
1. Binecuvântarea noilor grădinițe la Sâniob și Carastelec
Vineri, 9 octombrie 2020, Excelența Sa Episcopul Böcskei László va binecuvânta imobilul noilor grădinițe construite sub auspiciile Episcopiei Romano-Catolice de Oradea, în cadrul unui program susținut de finanțatori din Ungaria pentru dezvoltare învățământului preșcolar. Ceremonia de binecuvântare a noilor edificii va avea loc cu începere de la orele 11.00 la Sâniob, respectiv orele 15.00 la Carastelec, în județul Sălaj.
2. Rugăciune pentru misiuni și încetarea pandemiei
„Obligați la distanțarea fizică și la rămânerea acasă, suntem invitați să redescoperim că avem nevoie de relațiile sociale, precum și de relația comunitară cu Dumnezeu.” (din mesajul Papei Francisc cu ocazia Zilei Mondiale a Misiunilor 2020) Ca semn al pregătirii pentru celebrarea Zilei Mondiale a Misiunilor din acest an (în cea de a treia duminică a lunii octombrie), vineri, 9 octombrie 2020, la ora 19.00, în fața Catedralei episcopale din Oradea se va organiza o Adorație euharistică, în cadrul căreia credincioșii se vor ruga pentru misiunile din întreaga lume, respectiv pentru încetarea pandemiei. Sunt invitați și așteptați toți cei dornici să se alăture acestui prilej de rugăciune.
3. Sărbătoarea majoratului în grădina Palatului Episcopal
Având în vedere prevederile pentru prevenirea răspândirii pandemiei, sâmbătă, 10 octombrie 2020, la ora 11.00 elevii clasei a XII-a B de la Liceul Teologic Romano-Catolic Szent László din Oradea, în mod excepțional vor sărbători majoratului în grădina Palatului Episcopal. Evenimentul se va încheia cu binecuvântarea Episcopului Böcskei László.
Episcopia Romano-Catolică de Oradea
serviciul de presă
tel. 0259-411180
http://stiri.varad.org

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 18, Ultimul acces: 2020-10-19 14:03:58