IPS Timotei i-a binecuvantat pe elevii scolii de agenti de penitenciare din Arad, la depunerea juramantului - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

IPS Timotei i-a binecuvântat pe elevii școlii de agenți de penitenciare din Arad, la depunerea jurământului

[2023-11-16]
de Andrei Ursulean

Înaltpreasfințitul Părinte Timotei a oficiat miercuri o slujbă de Te Deum în cadrul ceremoniei de depunere a Jurământului de credință al promoției 2023-2024, de la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare „Constantin Brâncoveanu” Târgu Ocna, secția Arad.
„Să conformați întru totul viața și munca voastră cu cele ce le-ați rostit acum, în fața unei lumi întregi”, i-a încurajat Arhiepiscopul Aradului.
În cadrul ceremoniei au depus jurământul 59 de elevi. „Fiecare și-a luat angajamentul de a se dedica respectării principiilor și valorilor fundamentale ale sistemului administrației penitenciare”, a precizat pr. Vlad Oneț, șef al Serviciului de Educație de la Penitenciarul Arad.
„Drumul care se așază în fața lor este plin de provocări, dar sub îndrumarea atentă a cadrelor didactice și a profesioniștilor din sistemul penitenciar, elevii își vor dezvolta încrederea în propriile capacități și își vor cultiva simțul onoarei, al datoriei, curajul și dorința de autodepășire, pentru a deveni buni polițiști de penitenciare”, a adăugat acesta.
Ceremonia a avut loc la sediul Penitenciarului Arad, în prezența reprezentanților Administrației Naționale a Penitenciarelor și ai Consiliului Județean.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 15, Ultimul acces: 2023-11-28 20:45:33