Arhiepiscopia Aradului organizeaza un concurs de colinde pentru copii si tineret - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2023 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Arhiepiscopia Aradului organizează un concurs de colinde pentru copii și tineret

[2023-11-17]
de Andrei Ursulean

În perioada, 21 noiembrie – 28 decembrie, Arhiepiscopia Aradului organizează a treia ediție a Concursului „Colindăm, Doamne, colind”, dedicat corurilor de copii și tineret din eparhie.
Competiția va fi structurată în patru categorii:
Categoriile A-B, dedicate corurilor de copii din parohii cu vârste cuprinse între 5-14 ani, respectiv 15-25 ani; Categoria C, dedicată corurilor de la Școlile gimnaziale și Categoria D, dedicată corurilor liceale.
Regulamentul competiției prevede interpretarea a trei colinde, dintre care două la alegere. Colindul de interpretare obligatorie este intitulat „Coborât-au, coborât”. Partitura poate fi găsită pe site-ul oficial al Arhiepiscopiei Aradului.
Concursul se va desfășura în două etape:
Etapa 1 se va desfășura în format online, corurile participante fiind nevoite să trimită înregistrările celor trei colinde pe email la adresa.
Rezultatele primei etape vor fi anunțate pe data de 22 decembrie 2023.
Etapa a 2-a va avea loc în data de 28 decembrie 2023, la Catedrala Veche din Arad.
După finalizarea proiectului, organizatorii vor realiza un album video cu interpretările înscrise în concurs, care va fi distribuit pe site-ul Arhiepiscopiei Aradului.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 23, Ultimul acces: 2023-11-28 19:41:26