Pr. Florin Bejenaru, doctor in teologie biblica - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Pr. Florin Bejenaru, doctor în teologie biblică

[2013-01-13]
"Strigătul 'Abba, Tată': Cauză și Mărturie a Adoptării ca Fii" - este titlul studiului exegetico-teologic al câtorva fragmente din scrisorile Sfântului Paul (Galateni 4,4-7 și Romani 8,14-17) realizat de pr. Florin Bejenaru ca teză de doctorat la Universitatea Pontificală Gregoriana din Roma. Rodul mai multor ani de muncă, sub îndrumarea părintelui profesor Scott Brodeur, SJ., teza a fost apărată public în ziua de 11 ianuarie 2013, informează ARCB.ro.
Asistența a fost maximă și satisfacția pe măsură dată fiind calitatea lucrării și acuitatea răspunsurilor candidatului la întrebările exigente ale comisiei. În auditoriu a fost și IPS Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de București, care a fost cel dintâi în a-l felicita pe pr. Florin după exprimarea părerii apreciative a comisiei. După ce teza va fi publicată, în totalitate sau în parte, prestigioasa Universitate a iezuiților de la Roma va acorda pr. Florin titlul de Doctor în Teologie Biblică. Pr. Florin Bejenaru este preot al Arhidiecezei Romano-Catolice de București. Născut la Pârgărești în 1971, a fost hirotonit preot la 21 iunie 1997, la București.
(Sursa: ARCB.ro)
Imagini:

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1461, Ultimul acces: 2024-03-29 02:29:56