Ajutoare din Protopopiatul Onesti pentru sinistratii din Banat - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2020 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Ajutoare din Protopopiatul Onesti pentru sinistratii din Banat

[2005-06-16]
Credinciosii din Protopopiatul Onesti continua sa-i sprijine pe sinistratii din sud-vestul tarii. Aseara un camion incarcat cu 2 tone de cereale a plecat spre localitatea Poieni din judetul Timisoara.

Mai multe amanunte despre felul in care s-a desfasurat colecta ne-a oferit Parintele Constantin Alupei - Protopop al Protopopiatului Onesti: "In sirul faptelor bune pe care credinciosii ortodocsi din Protopopiatul Onesti le-au facut in acest an se numara: donatii pentru sinistratii din Asia care au avvut de suferit in urma cutremurului, tsunami, ce a avut loc la sfarsitul anului 2004, colecta pentru oamenii saraci si neajutorati din Protopopiatul Onesti si colecta pentru ajutorarea sinistratilor din Banat care au avut de suferit in urma inundatiilor."

Parintele Protopop Constantin Alupei le-a multumit tuturor credinciosilor care au contribuit la ajutorarea sinistratilor din Banat si a spus ca aceste actiuni umanitare vor continua in Protopopiatul Onesti: "Aseara, un camion incarcat cu 2 tone de cereale a plecat catre localitatea Poieni - jud. Timisoara. In toate cele 75 parohii din Protopopiatul Onesti s-au strans si donatii banesti care vor fi virate in contul Arhiepiscopiei Timisoarei prin Episcopia Romanului, pentru a fi de folos sinistratilor din Banat care au ramas fara case."

Sursa: www.MMB.ro


Contor Accesări: 781, Ultimul acces: 2020-09-17 16:37:12