Parohia „Sf. Treime” – Cisnadie sprijina accesul elevilor la educatie online - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Parohia „Sf. Treime” – Cisnădie sprijină accesul elevilor la educație online

[2020-05-18]
de Gheorghe Anghel

Biserica „Sfânta Treime” din Cisnădie, județul Sibiu, a oferit suma de 6.000 de lei Școlii Gimnaziale nr. 3 din localitate pentru achiziționarea unor dispozitive electronice necesare elevilor în învățământul online.
„Cu această sumă primită acum se vor achiziționa dispozitive electronice care vor fi puse la dispoziția familiilor cu mai mulți copii de vârstă școlară cu dificultăți financiare, pentru a-i ajuta să-și continue procesul de învățare online”, a declarat profesorul de religie, Aurel Mircea Onișor – Șc. Gimnazială nr. 3.
„Conducerea Școlii Gimnaziale nr. 3 Cisnădie, împreună cu elevii beneficiari ai acestei acțiuni filantropice, aduc mulțumiri din inimă preoților și credincioșilor de la Biserica «Sfânta Treime» dar și tuturor susținătorilor proiectului”, a precizat Aurel Mircea Onișor.
Banii oferiți elevilor din Cisnădie provin din Proiectul social-filantropic „Întinde o mâna semenului tău”, început în luna ianuarie.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 636, Ultimul acces: 2024-03-19 07:51:13