Termeni+Conditii - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Termeni și Condiții

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SĂ CITEȘTI ȘI SĂ ACCEPȚI TERMENII ȘI CONDIȚIILE ENUNȚATE ÎN TOTALITATE. VIZITAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ EȘTI DE ACORD CU ACESTI TERMENI ȘI CONDIȚII.

Situl BISERICI.org este NON PROFIT! Nu își propune să genereze bani pentru proprietari! Orice fel de venit generat de sit va fi donat unor BISERICI.

Situl BISERICI.org și site-urile web la care se fac trimiteri sunt menite să asigure accesul publicului la informații despre bisericile din România.

BISERICI.org nu își asumă nici o responsabilitate pentru informațiile încărcate de diferiții furnizori.

Informațiile încărcate pe BISERICI.org nu sunt în mod obligatoriu complete, exhaustive, precise și la zi.

Ocazional, ele se referă la site-uri externe asupra cărora BISERICI.org nu are nici un control și pentru care nu își poate asuma nici o responsabilitate.

Ele nu constituie o opinie profesională sau legală.

Chiar dacă nu poate să garanteze inexistenta erorilor pe site, BISERICI.org încearcă, acolo unde este cazul, să le corecteze pe cele care îi sunt aduse la cunoștință.

Materialele prezentate pe acest sit (imagini, text, sunet sau video) au fost incarcate folosind o largă varietate de surse, ca pagini web personale, pagini ale unor biserici sau mânăstiri, pagini de turism, cărți, reviste, casete, CD-uri, DVD-uri sau alte surse asemănătoare.

Pentru majoritatea materialelor folosite s-a incercat obținerea acordului proprietarilor înainte de a fi incluse.

Pentru cele pentru care nu am reușit acest lucru, ne cerem scuze și continuăm demersurile pentru obținerea acordului .

Dacă sunteti proprietarul unor astfel de materiale și doriti ca ele să nu apară pe acest sit vă rugăm să ne contactați și le vom elimina imediat. Pentru ca acest proces de eliminare să se deruleze rapid vă rugăm să oferiți detaliile necesare referitoare la materialele în cauză.

În cazul în care nu sunteți de acord cu acesti termeni și condiții, vă rugăm să nu folosiți acest sit.