Ati identificat darurile pe care Creatorul vi le-a incredintat? - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Ati identificat darurile pe care Creatorul vi le-a incredintat?

[2007-01-06]
Uneori am asteptat recunostinta fratilor si surorilor din biserica pentru aportul darurilor spirituale folosite de noi in ridicarea calitatii slujirii bisericii. Si poate ca ne-am suparat ca nu au fost aplauze mai pronuntate pentru lucrul bine facut si atunci am blocat darul ca si cand era proprietatea noastra. Ati auzit cuvintele: „Sa mai faca si altii! Eu am facut destul!” Suna mercantil si negustoresc. Sau calificativul biblic direct: „firesc”! Fie ca incetinim ritmul, fie ne oprim este acelasi lucru in intelesul atitudinii de mai sus: ”Doamne, e timpul sa ne platesti pentru efortul darurilor noastre!” Cine sa ne spuna ca orice gest din lucrarea noastra in biserica sau in misiune nu este decat raspunsul nostru la dragostea Lui.
Nu doar pentru acest trimestru aplecat special asupra darurilor arunc o intrebare, ci pentru intregul parcurs al timpului vietii noastre: „Vrei sa traiesti cu adevarat? Atunci pune-ti darul la schimbator!”
georgeuba@gmail.com

Sursa: www.Intercer.ro


Contor Accesări: 1602, Ultimul acces: 2024-04-27 20:13:35