Biroul de presa al Sfantului Scaun si-a anuntat noua structura - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Biroul de presă al Sfântului Scaun și-a anunțat noua structură

[2019-01-12]
După cum s-a anunțat pe 31 decembrie, prefectul Dicasterului pentru Comunicare, Paolo Ruffini, a inițiat un proces de formare a unei noi structuri organizaționale a biroului de presă al Sfântului Scaun. După numirea directorului interimar, Alessandro Gisotti, prefectul a numit apoi, în calitate de consilier principal al directorului, pe Romilda Ferrauto, din Franța, care anterior a fost director al secțiunii franceze a postului Radio Vatican și asistent al biroului de presă pentru ultimele cinci Adunări Generale ale Sinodului Episcopilor.

În plus, prefectul a încredințat rolul de vice-director sr. Bernadette M. Reis FSP, din Statele Unite ale Americii, jurnalistă de la Vatican News și consultant al comisiei de comunicare a UISG (Uniunea Internațională a Superioarelor Generale); și lui Raúl Cabrera Pérez, din Peru, vechi jurnalist de la Radio Vatican și colaborator la comisia de informare pentru Sinodul Episcopilor dedicat tinerilor. În fine, rolul de manager de birou al biroului de presă a fost încredințat lui Thaddeus M. Jones, din Statele Unite ale Americii, membru al echipei de coordonare a Oficiului pentru Portalul de știri al Vaticanului și fost oficial al Consiliului Pontifical pentru Comunicații Sociale.

Sursa: www.Catholica.ro


Contor Accesări: 1119, Ultimul acces: 2024-05-02 08:59:59