Multi dintre noi nu ne marturisim credinta asa cum trebuie – Mitropolitul Petru - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Mulți dintre noi nu ne mărturisim credința așa cum trebuie – Mitropolitul Petru

[2019-01-12]
de Gheorghe Anghel

„Astăzi, deși trăim vremuri de pace, mulți dintre noi, cu părere de rău, nu ne mărturisim credința așa cum se cuvine”, a atenționat Înaltpreasfințitul Părinte Petru în cuvântul rostit miercuri cu prilejul sărbătorii Sf. Arhid. Ștefan (conform calendarului iulian nerevizuit), informează Mitropolia Basarabiei.
Ierarhul a slujit în Parohia „Sf. Cuv. Parascheva” din Soroca și le-a vorbit credincioșilor despre exemplul oferit de întâiul martir al Bisericii.
„Să luăm exemplul Sfântului Întâiului Mucenic și Arhidiacon Ștefan și să-l mărturisim pe Hristos, cu orice preț, pentru că doar mărturisind credința cea adevărată ne putem face fii ai Lui Dumnezeu întru Împărăția Sa”, a evidențiat Înaltpreasfinția Sa.
La final, Înaltpreasfinția Sa l-a felicitat pe părintele paroh Ștefan Eftodi cu ocazia prăznuirii sfântului al cărui nume îl poartă, dorindu-i multă sănătate și „spor în păstorirea turmei încredințate”.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1185, Ultimul acces: 2024-05-02 06:34:25