Bucurie pentru copiii Spitalului "Sfanta Maria" din Iasi - BISERICI.org este un proiect non-profit ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre locașurile de cult din România.
BISERICI.org - Situl Bisericilor din România

© 2005-2024 BISERICI.org

eXTReMe Tracker
 Google Translate 

Știri și Evenimente

Bucurie pentru copiii Spitalului "Sfânta Maria" din Iași

[2013-12-18]
Corul psaltic al Bisericii "Sfântul Nectarie" din Iași, împreună cu pr. paroh Petrică Lehaci, i-a vizitat marți, 17 decembrie 2013, pe copiii internați la secția Oncologie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria“ din Iași, potrivit mmb.ro.
Tinerii au susținut un repertoriu de colinde românești pe holul secției. La acest moment au participat atât micuții internați, însoțiți de părinții lor, cât și personalul angajat. Părintele Petrică Lehaci a mers în fiecare salon pentru a sta de vorbă cu micii pacienți și i-a îndemnat să se roage Sfântului Ierarh Nectarie, pentru a primi vindecare de la Dumnezeu. La rândul lor, copiii au spus ce-și doresc să le aducă Moș Crăciun în acest an. La final, a fost rostită o rugăciune a Sfântului Ierarh Nectarie, iar apoi li s-a oferit tuturor câte o iconiță și o carte cu acatistul Vindecătorului de cancer. "Stau de câteva luni în spital, întrucât fiul meu este bolnav. Mai am doi copii la Piatra Neamț, lăsați în grija socrilor. Îmi doresc de la Dumnezeu să am copiii sănătoși și o casă unde să-i pot crește", a spus Petronela din Piatra Neamț.

Sursa: www.Basilica.ro


Contor Accesări: 1440, Ultimul acces: 2024-05-18 07:46:42